Julpyssla tillsammans

Visst är det roligt att pyssla genom juletiden? Härligt sprakande ljus och färgglatt pynt förgyller din vardag. Här kommer lite roliga tips på härligt inspirerande pyssel, perfekt för mysiga tillsammansdagar!!!Gör din egen julby genom att köpa små keramikhus hos din blom- eller julhandel. Använd florsocker som frost, bomull som snö, glitterlim och stjärnpaljetter för att skapa en mysig julmiljö till den lilla julbyn.


Tillverka dina egna julkort! Papper, klister, pennor, färg, potatistryck, pärlor, paljetter och knappar eller nästan vad som helst går att använda till ditt personliga kort


Tillbringa en kväll tillsammans, då  ni tillverkar egna julklappsadresslappar och slår in alla klappar. Få ett personligt paket med glitter eller lack.


Ta ett genomskinligt glas och pynta med färgglatt papper som ni limmar på och lite små stjärnor som förgyller. Placera ett ljus i lyktan och vips, så har du en mysig och stämningsfull ljuslykta. Även utomhuslyktor kan inspirera i vintermörktret. Häll vatten i en hink eller lite skål. Placera ett ljus överst i den och ställ in i frysen över natten. Ta ut den och frigör från skålen/hinken och placera utomhus tills den smält bort.


Hälsosamt julfika gör du lätt genom att doppa fruktbitar, nötter eller mandlar i mörk choklad. Låt torka på bakplåtspapper och använd som julgodis eller dekoration.