Pigga Barn-projektet

Med ideella insatser gör vi ALLT för att hjälpa våra små!

(Pigga Barn är ett samlingnamn för vår ideela verksamhet. Namnet är varumärkesskyddat hos PRV)

Pigga Barn-serien

Tillsammans med vårt produktionsbolag spelar vi in barn-Dvd:er med inriktning mot hälsa. Vi vill visa att barnprogram kan vara roliga, inspirerande och samtidigt ge kunskap. På Dvd:filmerna finns en ”Var God Kopiera”- stämpel. Detta är för att pointera att vi vill att alla ska ha möjlighet att titta på filmerna, oavsett ekonomi. Läs mer på: Kunskap är Kul

Pigga Barn-föreläsningar

Genom ideela föreläsningar vill vi nå de som inte har möjlighet att bekosta en föreläsning. Vi vänder oss till skola, förskola, idrottsföreningar och familjeföreningar.

Pigga Barn-böckerna

Följ våran hälsoserie som bygger på det DU vill och behöver veta om kost och motion för hela din familj. För varje sålt ex skänker vi en krona till BRIS. Beställ här!!!

Pigga Barn i andra länder

Vi har 1 fadderbarn som bor i Zimbabwe. Vi värnar om ALLA barn och vill ge dem en fantastisk framtid. Vi hoppas och tror att vi kommer ha ett helt drös med välmående barn inom kort.

Pigga Barn skogen

Kostkoll.se erbjuder sedan länge tjänsten kostnadsfri rådgivning. I samarbete med Barnens regnskog ger vi alla ”hjälpta” barn varsin kvadratmeter regnskog i vår Pigga Barn-skog som ligger i Costa Rica. Under 2006 besvarades 18.980 frågor och över 20.000 barn hjälptes kostnadsfritt via sajten. Detta innebär 2 hektar skog som sparats för alla små barns framtid! Läs mer på: Barnens Regnskog.