Ge bort din tid!

Tänk.. att ge bort något så roligt som tillsammanstid! Det passar perfekt när dina barn fyller år, har namnsdag eller bara behöver uppmärksammas för en stund.

Aktiviteter och pyssel ger minskad stress, ökad motorisk utveckling och en härlig stund tillsammans.Roliga tillsammanspresenter

1. Färdiga smyckesatser för både tjejer eller killar finns i olika modeller och svårighetsgrader. De blir superfina och ser riktigt proffsiga ut!

2. Tillverka egna nyckelband tillsammans. Det finns att köpa odekorerade i flera färger i hobbybutikerna. Använd textilpennor, pärlor eller kanske brodera mönster och ord.

3. Att göra egna tvålar är roligt och mycket lättare än det låter. Färdiga kit med tvålmassa, färg, doft och former finns i hobbybutikerna. Det blir en present som passar utmärkt till egen presenttillverkning!

4. Det äldre barnet skulle säkert uppskatta en fin korg med innehåll som passar för en mysstund tillsammans med dig eller barnets båda föräldrar. Fundera på vad som är perfekt för just detta tillfälle!

5. Hobbyaffärer är en guldgruva för ”tillsammanspresenter”. Lera som bränns i den vanliga ugnen, pärlor, paljetter, fönsterfärg är ett axplock av idéer. Det finns något som passar för alla!

6. Engångskamera är en toppenpresent till de lite större barnen! Bege er ut på fotoäventyr och använd korten till att göra tavlor eller klippa och klistra till ett personligt fotoalbum.

7. Ett klassisk men minst lika rolig present är en målarbok eller sångbok. Det ger många återkommande glädjetimmar för er båda.

8. Pysselböcker, klistermärken, frimärken eller klippdockor ger er tillfälle till att få vara tillsammans under stillhet och tystnad.

9. Pussla ihop en fantastisk tavla! Använd en bit styv kartong som underlag och när alla pusselbitar är på plats, så vänder ni på pusslet med hjälp av ytterligare en bit kartong. Häll klister på bitarna och sätter fast kartongbiten. Det är ett roligt minne att sätta upp på väggen!

10. Köp en förpackning med glastillverkning, tygfärger eller gips. Gör egna tröjor eller handavtryck i gips. Superrolig present till barnets vänner eller övriga familjemedlemmar.