Familjemys

Visst är det härligt med den friska höstluften och naturens höstiga brinnande färger. Det är dags att byta sommarens ljusa dagar mot mörka kvällar och gråa och kyliga mornar.

Låt dig inspireras av våra inomhustips, där hela familejn kan umgås, tillsammansladda och bara njuta av härlig samvaro med de som betyder mest...Kanske saknas lust för att leka i lövhögar, hoppa i vattenpölar eller gå på en lång kvällspromenad. Hemmets värme som lockar med tända ljus, varmt te och en skön filt. En mysig inomhusmiljö behöver absolut inte betyda minskad aktivitet och trist stillasittande framför tv:n... tvärtom!

Uppdatera familjens förråd av sällskapspel, njut av extra inomhusmys och passa på att umgås! Det finns många spel på marknaden som kombinerar både skratt, rörelser och tankeverksamhet för stora som små.

Vi på Pigga Barn vill dela med oss av våra spelfavoriter:

1. Together (Movement utbildningsinstitut)
Ett riktigt roligt spel för hela familjen som på tid ska lösa kluriga rörelseuppdrag med hjälp av boll, resår och ärtpåsar. Här gäller det att använda både kreativitet, rytmik, språk samt logik och rörelser.

2. Med Vila Gester (Litet Användbart Företag)
Ett galet roligt spel där ord är förbjudna och endast gester är tillåtna för att förklara olika ord. Mycket skratt, många rörelser, fantasi och kreativitet i det här spelet.

Fia med knuff eller charader är andra roliga spel som passar bra för familjetid.

Behöver ni tips på inomhuslekar, så kika in på Lektipset.